PROMOCIJA KNJIGE AUTORICE ŽELJKE MITROVIĆ JURIĆ “MOJA RIJEKA SUZA”

PROMOCIJA KNJIGE AUTORICE ŽELJKE MITROVIĆ JURIĆ “MOJA RIJEKA SUZA” U ORGANIZACIJI UDRUGE VETERANA VOJNE POLICIJE IZ DOMOVINSKOG RATA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE I ZAJEDNICE UDRUGA VETERANA VOJNE POLICIJE IZ DOMOVINSKOG RATA RH

U prepunom foajeu HNK-a u Osijeku u organizaciji UVVP DR OBŽ i ZUV VP DR RH održana je sinoć 10.12.2015. godine promocija knjige autorice Željke Mitrović Jurić “Moja rijeka suza” poznatije kao djevojčica u plavom kaputiću iz Vukovara. Promociji je nazočio veliki broj djece iz OŠ “Miroslava Krleže ” iz Čepina “Svete Ane” i “Antuna Mihanovića” iz Osijeka, hrvatskih branitelja i uzvanika.
Udruga vetrana vojne policije iz Domovinskog rata osječko-baranjske županije zahvaljuje se posebice Željki Mitrović Jurić koja nam je omogućila prezentaciju njene knjige, Ivani Šojat Kuči – moderatorici programa i Ivanu Karaliću -voditelju programa.
Zahvaljujemo se i sponzorima bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće; Osječko-baranjska županija, grad Osijek, općinama Antunovac, Čepin, Bilje, Darda i Čeminac, tvrtkama Unikom d.o.o., Instos d.o.o., Ventilacija d.o.o., Metropola d.o.o. Osijek, Baustoff+Metall d.o.o. Zagreb, a posebno se zahvaljujemo gosp. Božidaru Šnajderu intedantu Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku na ustupljenom prostoru i nesebičnoj pomoći u organizaciji promocije.

Foto: Željko Sas, Stjepan Zec

Pročitajte

UVVP OBŽ OBILJEŽILA 23. OBLJETNICU VRO „MASLENICA 93“

UDRUGA VETERANA VOJNE POLICIJE OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE OBILJEŽILA 23. OBLJETNICU VRO „MASLENICA 93“ Članovi Udruge veterana vojne ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *